Advocaat milieudelicten

Kunnen wij u helpen?

Dreigt u strafrechtelijk te worden vervolgd, omdat u ervan wordt verdacht een milieudelict te hebben gepleegd? Onze gespecialiseerde advocaten staan u bij!

Wat moet ik doen?

Schakel direct een advocaat in zodra u als verdachte bent aangemerkt en wacht met het afleggen van een verklaring. Wij kunnen u uitleggen wat uw rechten als verdachte zijn en wat u verder staat te wachten.

Geeft u eerder een verklaring? Dan kan de rechter dit als bewijs tegen u, of tegen anderen gebruiken. Daarbij is het ook zeer lastig om een afgelegde verklaring te wijzigen.

Milieudelicten

Een veroordeling voor milieudelicten gaat vaak gepaard met fikse straffen zoals boetes, werkstraffen en ook gevangenisstraffen. Uw bedrijf kan daarnaast als straf geheel of gedeeltelijk voor een bepaalde periode worden stilgelegd.

Bij verdenking van een milieudelict kunnen wij u in alle gevallen vakkundig verdedigen en adviseren.

Wij kunnen u bijstaan bij zaken als:

  • Illegale afvaltransporten (EVOA)

  • Afval dumpen of verbranden

  • Handelen in strijd met milieuvergunning

  • Het lozen van afval in de bodem of oppervlakte water

  • Illegaal vervoer van gevaarlijke stoffen

  • Asbest dumpen - lees hier meer over asbestregels

  • Slopen zonder inventarisatierapport

Onze advocaten beschikken over meer dan 15 jaar ervaring in het sanctierecht en strafrecht en zijn daardoor zeer gespecialiseerd. We zijn één van de weinige advocatenkantoren die alleen maar straf- en sanctierechtzaken behandelen. Wij staan zowel als particulieren als bedrijven bij.

We kijken eerst samen met u wat we voor u kunnen betekenen. U krijgt een eerste gratis advies en wanneer u besluit verder met ons te gaan, maken we heldere afspraken. U kunt overigens gerust vragen naar de mogelijkheden voor een vaste prijsafspraak of ons een voorstel doen. We denken graag met u mee!

Charlotec
U kunt ons kantoor vinden op het terrein van Charlotec aan de Doklaan 22. Ons kantoor is goed bereikbaar en er zijn 100 gratis parkeerplekken beschikbaar.

ROBERT-JAN VAN EENENNAAM
Sanctierecht en strafrecht advocaat
ANNE MARIE DE KONING
Sanctierecht
COOSJE PETERSE
Jeugd en strafrecht advocaat
direct contact

Bent u gedagvaard of wordt er onderzoek gedaan? Onderneem niets totdat u een gespecialiseerde advocaat heeft gesproken! U kunt direct contact opnemen via +31624228592 of uw vraag indienen via onderstaand contactformulier. Wij nemen binnen een werkdag contact met u op.

Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld en alleen aan onze advocaat verstrekt.

Bedankt voor uw e-mail.

Wij nemen binnen een werkdag contact met u op.

Er ging iets fout. Probeer het nogmaals.